Selecteer regio  
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Nieuws
464x207-IAOP

ISS krijgt hoogste waardering in IAOP Global Outsourcing Top 100 lijst

Voor het vijfde jaar op rij krijgt ISS de hoogste waardering in de IAOP Global Outsourcing Top 100 lijst.
IAOP, International Association of Outsourcing Professionals, publiceert jaarlijks een ranking van wereldwijde outsourcingbedrijven in alle industrieën. ISS heeft ook opnieuw dit jaar vijf sterren ontvangen - de hoogst mogelijke waardering.

"We hebben een visie om de beste serviceorganisatie ter wereld te worden, en het ontvangen van vijf sterren in de rating van IAOP is een bewijs dat we in de goede richting gaan", aldus Jeff Gravenhorst, CEO van ISS.

"Ik wil mijn 494.232 collega's wereldwijd bedanken die voortdurend serviceprestaties leveren met een menselijke aanraking, waardoor het doel van onze klanten wordt vergemakkelijkt en erop gericht is ons de beste serviceorganisatie ter wereld te maken."

Super Stars van de Global Outsourcing 100

Dit jaar kan ISS een Super Star-titel toevoegen aan de rating. IAOP heeft Super Star-erkenningen toegevoegd voor bedrijven die de "All Star" -lijst behalen voor het ontvangen van een ster in alle vijf beoordelingscategorieën en de lijst "Sustained Excellence" voor bedrijven die de top 100 of top 20 lijsten voor vijf jaar of meer behalen. ISS voldoet hieraan.

ISS onderscheidt zich ook met een maximale score, acht van de acht mogelijke, in de categorieën Customer References, Awards & Certifications en CSR.

"Als een verantwoordelijke onderneming die zich richt op het leveren van uitstekende klantenervaringen, ben ik erg blij dat we geëerd worden voor onze inzet op deze gebieden. Een verantwoordelijke werkgever en een positieve bijdrage aan de samenleving zijn fundamenteel geweest voor onze activiteiten in de 116 jaar van ons bestaan en we zullen zo doorgaan, "zegt Gravenhorst.

De totale score van ISS was 7,24 uit een maximum van 8. De gemiddelde totale score voor de Global Outsourcing 100 lijst was 4,81.