Selecteer regio  
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Nieuws
464x207-IAOP2018

ISS krijgt 'Super Star' waardering in 's werelds beste outsourcinglijst

Voor het zesde jaar op rij krijgt ISS de hoogste waardering in de IAOP Global Outsourcing Top 100 lijst.
IAOP, International Association of Outsourcing Professionals, publiceert jaarlijks een ranking van wereldwijde outsourcingbedrijven in alle industrieën. ISS heeft ook opnieuw dit jaar vijf sterren ontvangen - de hoogst mogelijke waardering.

ISS Group CEO Jeff Gravenhorst:

"We zijn er trots op een wereldwijde serviceleider te zijn - en dat leiderschap is afhankelijk van het consistent leveren van uitmuntende service bij onze klanten. Als een bedrijf met 488.946 werknemers in meer dan 70 landen, is de sleutel tot ons succes de juiste balans tussen empowerment van onze mensen en standaardisatie van onze processen. Het ontvangen van vijf sterren in de IAOP-rating toont aan dat onze klanten en branchegenoten ons succes op dit gebied erkennen en onderstreept het de kracht van onze value proposition."

Super Stars van de Global Outsourcing 100

Dit jaar kreeg ISS opnieuw een Super Star-rating. Dit wil zeggen dat ISS zich al meer dan 5 jaar in de top bevindt en een ster heeft behaald in elke categorie: Customer References, Size & Growth, Awards & Certifications, Programs for Innovations, en Programs for Corporate Social Responsibility.

De totale score van ISS was 7,33 uit een maximum van 8. De gemiddelde totale score voor de Global Outsourcing 100 lijst was 4,81.

ISS onderscheidt zich ook met een score van 8 op 8 in Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, vergeleken met het sectorgemiddelde van 3,94. Dit toont de sterke prestaties van ISS als een verantwoordelijke werkgever aan.