Selecteer regio  
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Nieuws
Kris-Voka-web

Kris Cloots is de nieuwe voorzitter van Voka Metropolitan

Kris Cloots (54) is door de Raad van Bestuur benoemd als nieuwe voorzitter van Voka Metropolitan. Hij volgt Jean-Paul Van Avermaet op, die eerder tot voorzitter werd benoemd van Voka Kamer van Koophandel Vlaams Brabant. 
Kris Cloots is CEO en Country Manager van ISS België en Luxemburg. ISS is een wereldleider voor facilitaire diensten aan bedrijven: schoonmaak, onderhoud, catering,  facility management…In ons land stelt de groep bijna 10.000 mensen tewerk. Het ISS-hoofdkantoor in België is gevestigd in Vilvoorde en heeft zijn maatschappelijke zetel in Brussel. De Brusselse metropolitane regio is een belangrijke markt voor ISS.

De nieuwe voorzitter was reeds lid van de Raad van Bestuur van Voka Metropolitan. “Kris is vertrouwd met de Brusselse bedrijfswereld en de werking van Voka Metropolitan. Zijn bedrijf is een belangrijke speler in de Brusselse metropool en de rest van het land en kent dus ook de specifieke grensoverschrijdende problematieken vanuit de praktijk. Bovendien heeft hij als directielid in een multinationale groep een goed zicht op de internationale aantrekkingskracht van Brussel. Dat waren belangrijke overwegingen om hem tot voorzitter van Voka Metropolitan te benoemen”, aldus Jean-Paul Van Avermaet.

De voorzitterswissel gebeurt formeel op de Algemene Vergadering  van Voka Metropolitan op 11 december.