Selecteer regio  
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Nieuws
464x207_new_reception

Uniek in België: combinatie virtuele en menselijke ontvangst aan receptie hoofdkantoor ISS

Bezoekers die een meeting hebben in het hoofd-kantoor van ISS worden vanaf nu onthaald door een hostess die hen persoonlijk begeleidt naar hun vergaderruimte en hen een service aanbiedt with a human touch. Is er niemand fysiek aanwezig bij de receptie? Dan neemt virtueel assistent Lucas de verwelkoming van klanten over.
Het is een uniek en innovatief concept in België: de combinatie van een virtuele en een menselijke ontvangst aan de receptie. ISS biedt dit concept nu aan in het hoofdkantoor van het bedrijf in Vilvoorde.

Aan het onthaal staat naast de hostess een groot interactief scherm, waarop bezoekers kennis kunnen maken met Lucas, de virtuele receptionist. Hij verwelkomt, registreert en brengt bezoekers in contact met de persoon die hen verwacht terwijl de hostess andere bezoekers ontvangt. De technologie die gebruikt wordt voor Lucas is holographical reality, waarbij het lijkt alsof hij de bezoekers echt aanspreekt.

De hostess aan de receptie krijgt daardoor de ruimte om de klant nóg persoonlijker te verwelkomen dan vandaag: binnenkomende telefoons worden bijvoorbeeld niet meer door de receptionist(e) beantwoordt, maar wel door een medewerker in de back office. Alle medewerkers aan de receptie hebben bovendien een butleropleiding gevolgd aan de Belgische School for Butlers and Hospitality. Zo zorgen ze al vanaf de aankomst van de bezoekers voor een fijne ervaring.

464x207_new_reception_video