Selecteer regio  
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Global contacts

We operate in more than 50 countries around the world. If your country is not on the list, please refer to our global contacts.

View contacts
Nieuws
Website_464x207px_The-Best-of-Best

ISS erkend als Best of The Global Outsourcing 100 door IAOP

Opnieuw hoogste erkenning van IAOP voor ISS. Voor het zevende achtereenvolgende jaar geeft IAOP de hoogste score aan de dienstverlening van ISS.
Elk jaar brengt de International Association of Outsourcing Professionals (IAOP) een ranglijst uit van wereldwijde outsourcing-bedrijven. Dit jaar heeft het ISS een speciale erkenning gekregen om jaar na jaar bovenaan de lijst te staan en de ontwikkeling van de outsourcing-industrie te leiden.

Trots en vereerd
Jeff Gravenhorst, CEO van de ISS Group, zei: "Bij ISS is outsourcing een ander woord voor partnerschap. Wij werken samen met onze klanten om de best mogelijke werkplekken te creëren - met onze bekwame en bekrachtigde mensen, de best-in-class technologie en een wereldwijd bereik dat ons een duidelijk concurrentievoordeel biedt op de wereldwijde markt voor facilitaire diensten. We zijn trots en vereerd om erkend te worden door de IAOP voor de waarde die we onze klanten bieden, evenals de impact van onze bedrijfsverantwoordelijkheid."

Blijk van toewijding en expertise
IAOP-CEO, Debi Hamill, licht toe: "The Global Outsourcing 100 en World's Best Advisors laten de toewijding, expertise en het het harde werken van de best-of-the-best in de outsourcing-industrie zien. Ik feliciteer ISS met hun waardering op IAOP 2019 Best of The Global Outsourcing 100. Jaar na jaar behoort ISS tot de best beoordeelde bedrijven in Best of Leaders, Top Customer References, Top Innovation, Top CSR en Multiple Appearances."

In 2018 werd ISS uitgeroepen tot een Super Star van de Global Outsourcing 100. Dat laat zien dat ISS consequent in de top van de afgelopen vijf jaar stond en een ster had bereikt in elke categorie: klantreferenties, omvang en groei, prijzen en certificering, programma's voor Innovaties en programma's voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.

In 2018 bedroeg de algemene score van het ISS 7,33 van de 8, vergeleken met het 2018-gemiddelde van 4,81 van de Global Outsourcing 100-lijst.